MEME : El somriure es la millor medicina

Benvolguts amics:

Com bé sabeu, aquesta malaltia sovint causa greus trastorns a les persones que la pateixen. A la nostra Associació, a més d'oferir-los els millors serveis de neurorehabilitació, les persones afectades troben un ambient d'autoajuda i de familiaritat. Per això una de les coses que més crida l'atenció a les persones que visiten el nostre Centre és el bon ambient i el bon humor que s'hi respira.
Estam convençuts que, "Riure, és la millor medicina", i aquest és el títol de l'espectacle d'humor que organitzam el proper divendres, dia 18 d'abril al Teatre Municipal d´Artà, a les 20'30h. A aquest espectacle, que conduirà el presentador d'IB3 Joan Montse, actuaran persones afectades d'esclerosi múltiple acompanyats per artistes reconeguts de la nostra Illa. Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'ajuntament d'Artà i de tots els artistes que participen de forma desinteressada.
Esperam poder comptar amb la vostra assistència, i que ens ajudeu en la difusió i la venda d'entrades per aquest espectacle, que es posaran a la venda a un preu de 18'00 €.
I sense res més a dir, i esperant de tot cor poder comptar amb el seu suport, m'acomiado afectuosament de vostè.


Mateu Munar Llull
President d'ABDEM i EMBAT

P.D: Pregam ens confirmin el més aviat possible la seva assistència i si ens ajudaran en la venda i distribució de tiquets pel show.

Comentarios

Mallorca Hotels

Bahia-de-palma.com

www.mallorca-sports.com

Miss-Balearen-Wahl