Traduce el blog a cualquier idioma Buscar en este blog
 

sábado, agosto 09, 2008

esclatabutzes 08 - l'IDOL

Si en canvi sou amants de la Fantasia, i estimeu les vostres arrels, i us va agradar la magnífica representació que diverses colles de dimonis van dur a terme al festival MALLORCA FANTÀSTICA el passat abril, no us podeu perdre el gran espectacle 2008 dels Esclatabutzes de Sóller, "L'Idol", que tindrà lloc el proper diumenge 24 d'Agost a les 22'30 hrs. a la plaça de Sóller. I com a petit "piscolabis" abaix teniu les dues parts de la introducció!!!

Per favor, col·laboreu donant-li ressò entre les vostres amistats que puguin estar interessades!

Aprofit per a recordar-vos que el proper 15 d'agost els Dimonis a Lloure de Felanitx fan un FAN-TÀS-TIC correfoc a Portocolom (de Vilafranca i Manacor partim dues cotxades plenes!!!). Pels qui vulguin anar a Sóller el 24 també organitzarem un parell de cotxades, a diferents hores. Sempre hi ha un bon motiu per anar a Sóller, però cap millor que un espectacle dels Esclatabutzes!!!! Esperam les vostres respostes!

Aqui t'envio l'enllaç a les dues parts de la introducció de l'espectacle 2008 dels Esclatabutzes l'IDOl per que en facis ressó dins la gent de Mallorca Fantàstica.

1a part http://es.youtube.com/watch?v=tLrfOJ5lMRA

2a part http://es.youtube.com/watch?v=iVvB7o_F4bI

A veure si vos agrada i ja sabeu......tot deu a la plaça de Sóller, el diumenge 24 a les 22'30.

Recomendado por Hotel Horizonte Mallorca www.hotelamichorizonte.comNo hay comentarios: