Traduce el blog a cualquier idioma Buscar en este blog
 

jueves, noviembre 18, 2010

Club Horizonte - Calendari Activitats Nov-Dec 2010

Estimats amics i amigues, no espereu a demà per donar una abraçada, una besada o simplement un somriure a les vostres parelles, amics o veïnats, perquè demà pot no arribar i després vos sabrà greu no haver-ho fet.


ACTIVITATS REALIZADES

SOPAR XERRADA.- El passat dia 18 d'octubre varem tenir la xerrada amb la Sra. Conxa Obrador, Directora General de Consum, que va venir acompanyada de dues persones mes i ens va donar una serie de consells, per ser bons consumidors i saber si hem de protestar i com, quant una cosa no es lo que volíem comprar, o esta defectuosa. Varem ser 36 entre socis i no socis.

BUNYOLS DE LES VERGES.- 58 socis i 9 no socis, varem ser els que assistirem a aquest sopar, !com se nota¡, va ser molt de menjar i bo, serenates a voler i brega entre homes i dones de lo mes forta que s'ha vist al nostre club, no hi va ve sang però quasi, ¿qui va guanyar?, no se sabrà mai, perquè els que lluitaren no ho diran i els que ho veren, tampoc. Molts d’anys i salut per l'any que ve.

VISITA ALS PATIS DE PALMA.- Per motius de informàtica, es a dir la persona de l'Ajuntament que havia de prendre nota, no ho va fer, i això que se va parlar amb ella dues o tres vegades, i no es va poder du a terme aquesta activitat.ACTIVITATS A REALITZAR
EXCURSIO.- Dia 21 de novembre anirem, si Deu vol, a l'ermita de Betlem, ens hem de veure a la primera rotonda de la urbanització de Betlem a les 11 hores del mati, cada qual amb el seu cotxe, s'ha de dur lo de sempre, “bocatas”, bon calçat i roba de abric, sa durada es d’una horeta, així que ànim i per venir cridau abans del dia 18, al telefon de sempre 610 772 290.

SOPAR XERRADA.- Dia 29 de novembre, a l'Hotel Horizonte i a les 21 hores, com sempre, farem un sopar, molt interessant, ja que vendran a xerrar d'una organització anomenada ZAQUEO, aquesta organització s'ocupa de la gent sense sostre i ens impressionarà les explicacions que mos daran FRANCISCO SANZ, CATALINA CUNILL i CARME AGUILO, que seran els convidats al sopar, cridau per venir, com mes millor ja que la solidaritat es bona per tots i aquesta ocasió ho mereix, podeu cridar abans del dia 26 de novembre al telefon de sempre.

DINAR DE NADAL .- Dia 12 de desembre, diumenge, a las 13 hores en punt, al menjador de l'hotel Horizonte, es servirà el vermut, que precedira al dinar que serà a les 13'30 hores, per celebrar tots, els que vengueu, les festes de NADAL, serà GRATIS, això vol dir molta gent, per tant avisau al 610 772 290 abans del dia 9 de desembre, hi haurà actuació de la CORAL i es vendran números per una rifa per financia una altre funció de “LES REINES”.

ANAM AL TEATRE.- El dia del dinar de Nadal a les 19 hores, anirem al Teatre Principal a veuré la Companya Nacional de Dansa, amb una coreografia de Nacho Duato si som mes de 20 persones valdrà 11 euros, per apuntar-vos cridau a les de sempre, Margalida, Malen, Cati i Tita.


ACTIVITATS EN PREPARACIO

LES REINES.- Un altre any volem tornar a fer “Les Reines”, si no hi ha canvis esta previst que serà el dia 8 de gener a Santa Mònica, serà per una causa benefica, així que encara que ja la hageu vista, podreu tornar, perquè, mai surt igual.

Que passeu bones festes i salut per tornar a retrobar-nos l'any 2011.
Publicar un comentario
Tiempo en Palma de Mallorca