Traduce el blog a cualquier idioma Buscar en este blog
 

jueves, septiembre 29, 2016

IV FESTIVAL DE VIDEODANSA DE PALMA 2016 A LA FUNDACIÓ PILAR I JOAN MIRÓ

Projeccions: 7 i 8 d’octubre a les 18 h (Gratuït)
Taller: 1 i 2 d’octubre d’11 a 14 h (75€, places limitades)

Fundació Pilar i Joan Miró. Saridakis, 29
Directora artística: Ágota Harmati
Entrada gratuïta al festival
Cost taller: 75 € / persona – 6 hores
Inscripcions: surmontenegro@gmail.com/ 663 580 872 Elsa

A la quarta edició del Festival de Vídeodansa es presentaran més de 20 curtmetratges internacionals en dos dies. Obres de reconeguts directors, coreògrafs, ballarins i també de nous talents, dirigits tant al públic expert, com a aquelles persones alienes al gènere, però que mostren interès per ell.

El festival explora el gènere "screendance", una forma híbrida entre la dansa i el cinema, on la càmera forma part de la coreografia, no simplement realitza una funció testimonial. La simbiosi entre la dansa, la imatge i les tecnologies d’animació, permet noves estructures temporals i d’espai, on el moviment no és controlat exclusivament pels ballarins.

En el programa del festival s’inclou un taller pràctic de sis hores que abordarà les possibilitats creatives en la realització d’obres artístiques en diferents gèneres, tant en la dansa como en la performance. S’explotaran els recursos que ofereix la tecnologia, a nivell d’imatge i vídeo, per a la creació de projectes de petit i gran format, individuals o col•lectius.

El Festival de Videodansa de Palma coopera amb el Screen Dance Festival de Suècia, on els vídeos seran projectats l’any 2017.

Si necesitas hospedarte en nuestro hotel, tenemos las mejores vistas de la bahia de palma.
Publicar un comentario
Tiempo en Palma de Mallorca