Mojate por la Esclerosis Múltiple|Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

A l'Hotel Horizonte, un any més ens preparem per a la campanya de sensibilització social i solidaritat "Mulla't per l'Esclerosi Múltiple" i aquest any, més que mai, necessitem del teu suport per ajudar les 46.000 persones que tenen esclerosi múltiple a Espanya.


Entre tots, l'any passat, varem aconseguir que 1.443 persones s'apropessin a les piscines i platges i van nedar un total de 683.931 metres solidaris per a l'esclerosi múltiple. I aquest any anem a aconseguir batre les xifres de l'any passat.


Si vius a Palma, la cita és el proper 14 de Juliol de 10:00 a 14:00 h a la piscina de l'Hotel Horizonte al Carrer Vista Alegre 1, 07015, Barri la Bonanova i nedaràs metres solidaris de forma gratuïta. Si vols, pots contribuir a la causa comprant tovalloles, samarretes i altres articles que ven l'equip de l'associació que estarà aquí amb nosaltres.

Aquest esdeveniment se celebra a més de 850 piscines i platges a tot Espanya i a Mallorca és organitzat per l'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple (ABDEM) que compta des de fa 18 anys, amb més de 40 piscines i platges que donen suport a la causa en aquest dia tan important per a les persones amb esclerosi múltiple i els seus familiars, i per descomptat l'Hotel Horizonte no podia faltar.

L'objectiu de la campanya és informar i sensibilitzar la població sobre l'esclerosi múltiple, una malaltia degenerativa, encara avui, sense cura, que afecta més de 800 persones a tota l'illa. Aquest any, la recaptació de fons anirà destinada a mantenir el servei de fisioteràpia. La retallada de subvencions està posant en perill la continuïtat d'aquest servei que atén a 147 persones amb esclerosi múltiple al nostre Centre de Rehabilitació.

T'esperem Amic! 



En el Hotel Horizonte, un año más nos preparamos para la campaña de sensibilización social y solidaridad "Mójate por la Esclerosis Múltiple" y este año, más que nunca, necesitamos de tu apoyo para ayudar a las 46.000 personas que tienen Esclerosis Múltiple en España.

Entre todos, el año pasado, conseguimos que 1.443 personas se acercaran a las piscinas y playas y nadaran un total de 683.931 metros solidarios para la esclerosis múltiple. Y este año vamos a conseguir batir las cifras del año pasado.

Si vives en Palma, la cita es el próximo 14 de Julio de 10:00 a 14:00 h en la piscina del Hotel Horizonte en la Calle Vista Alegre 1, 07015, Barrio la Bonanova y nadaras metros solidarios de forma gratuita. Si quieres, puedes contribuir a la causa comprando toallas, camisetas y otros artículos que vende el equipo de la asociación que estará aquí con nosotros.

Este evento se celebra en más de 850 piscinas y playas en toda España y en Mallorca es organizado por la Asociación Balear de Esclerosis Múltiple (ABDEM) que cuenta desde hace 18 años, con más de 40 piscinas y playas que apoyan la causa en este día tan importante para las personas con esclerosis múltiple y sus familiares,  y por supuesto el Hotel Horizonte no podía faltar.

El objetivo de la campaña es informar y sensibilizar a la población sobre la esclerosis múltiple, una enfermedad degenerativa, aún hoy, sin cura, que afecta a más de 800 personas en toda la isla. Este año, la recaudación de fondos irá destinada a mantener el servicio de fisioterapia. El recorte de subvenciones está poniendo en peligro la continuidad de este servicio que atiende a 147 personas con esclerosis múltiple en nuestro Centro de Rehabilitación.

Te esperamos Amic!




Comentarios

Mallorca Hotels

Bahia-de-palma.com

www.mallorca-sports.com

Miss-Balearen-Wahl